New Step by Step Map For نیلینگ
New Step by Step Map For نیلینگ
Blog Article
همچنین، مراحل پایدارسازی در این تکنیک، بهسرعت بالاتر و با آسانی بیشتری نسبت به انکراژ قابل انجام است. این موضوع باعث میشوند که عملیات گودبرداری با استفاده از سیستم نیلینگ بهطور کلان و بهینهتر اجرا گردد.
عوارض و تاسیسات پیش بینی نشده تحت الارضی شامل انباره و میله چاههای فاضلاب،
انواع تست های کششی بارگذاری، سیکل های بارگذاری و باربرداری، تست خزش و بارگذاری تا حد نهایی از این قبیل تست ها می باشند.
بر اساس معیارهای عمومی گفته شده در متن بالا، انواع خاکهای مناسب برای نیلینگ بهشرح زیر است:
برای گودهایی که اطراف آنها ساختمان حساس به جابجایی وجود دارد، استفاده از سیستم پایدارسازی گود به روش نیلینگ به دلیل نیاز به جابجایی توده خاک، توصیه نمیشود.در این گودها بهتر است از سیستم پایدارسازی گود به وسیله میل مهار یا انکراژ استفاده کرد.
دپارتمان های تخصصی گروه مهندسی سانا پی، آماده ارائه خدمات مورد نیاز و مشاوره به کارفرمایان و دانش پژوهان محترم می باشند.
در سال های بعد نیز به مرور این تکنیک در سطح جهان گسترش یافت. در ایران نیز استفاده از روش نیلینگ در سال های اخیر توسعه چشمگیری یافته و یکی از کاربردی ترین روش ها به ویژه در ساخت و ساز های شهری می باشد.
علاوه بر بحث پایش، کنترل کیفیت اجزای سازه نگهبان در حین اجرا نیز اهمیت ویژهای دارد.
آمریکاییها نیز توانستند این روش را بهطور چشمگیری توسعه دهند و با استفاده از دیوارهایی، مهار خاک را بهطور کامل اجرا کنند.
خاک بتواند بدون نیاز به سازه نگهبان، به مدت یک تا دو روز، با دیوارهای قائم یا نزدیک به قائم، به ارتفاع حدود یک تا دو متر پایدار باقی بماند.
دوغاب تزریقی باید علاوه بر پر کردن حجم چاله، تا حدودی به منافذ خاک چاله نیز نفوذ کند. در ??? ??? تمام مدتی که دوغاب به درون چاله تزریق میشود، پیستون تزریق به صورت رفت و برگشتی کار میکند.
انعطاف پذيري بالای سیستم میخ کوبی موجب برقراري رفتار مناسب در صورت بروز نشست هاي بزرگ کلي و يا نسبي مي گردد.
خاکهای دانهای اشباع سست و بسیار سست ممکن است در شرایطی که تحت اثر زلزله قرار بگیرند، مستعد روانگرایی باشند.
روش انکراژ در مقایسه با روش نیلینگ فضای کمتری را جهت حمل وسایل و عبور و مرور اشغال میکند